Tren Perawatan Kulit 2023: Produk Panas sing Bakal Ngowahi Kulit Sampeyan
26
Dec 2022

0 Komentar

Tren Perawatan Kulit 2023: Produk Panas sing Bakal Ngowahi Kulit Sampeyan

Kepiye carane sampeyan bisa ngrawat kulit kanthi becik supaya bisa uga ngrawat sampeyan? Artikel iki mangsuli pitakon iki kanthi fokus ing tren perawatan kulit 2023 lan produk panas sing bakal ngowahi kulit sampeyan. 

Barang Minimalis 

Kaya umume prekara liyane ing masyarakat saiki, rutinitas perawatan kulit ing taun 2023 bakal pindhah menyang minimalisme, sing diwakili nggunakake produk perawatan kulit multi-tujuan. Iki tegese siji produk bakal nindakake karya sing ditindakake dening sawetara produk ing jaman kepungkur. Dadi, sampeyan butuh papan sing luwih sithik ing rak jedhing kanggo produk perawatan kulit. 

Keuntungan utama produk perawatan kulit multi-tujuan yaiku ngirit wektu lan dhuwit amarga sampeyan nggunakake produk luwih sithik lan mung tuku siji barang sing nindakake macem-macem pakaryan. 

Kanthi tuwuhing popularitas saka sikap minimalis babagan perawatan kulit, sampeyan bisa ngarepake dandanan sing luwih entheng. Dina-dina rezim perawatan kulit sing abot bakal alon-alon menehi cara kanggo perawatan kulit sing fokus supaya kulit bisa alami.

Produk sing menang yaiku produk sing njaga kulit sing apik lan cerah, kaya sing dirating bintang 5 Obagi Hydrate. Padha makili perayaan kaendahan alam lan apresiasi kasunyatan sing individu unik.  

Apa Isine? Pitakonan Utama 

Ora ana rahasia manawa konsumen dadi luwih cerdas, sing ndadekake dheweke nandur modal wektu kanggo maca label. Pandangan iki didhukung dening panaliten 2021, sing nuduhake 80 persen saka konsumen maca label. 

Iki tegese sampeyan bisa ngarep-arep produsen perawatan kulit supaya luwih menehi perhatian marang bahan sing digunakake, kanthi milih alternatif sing ramah lingkungan, kalebu: 

  • Gotu kola: Jamu medis sing misuwur kanggo ngobati masalah perawatan kulit kayata eksim lan kusta ing Timur, utamane Asia Timur nanging uga nyebar ing wilayah liyane.   
  • Adhedhasar tanduran kolagen: protein sing menehi struktur lan kekuatan balung, kulit, otot, lan tendon, ditemokake kanthi alami ing awak lan tanduran.
  • Niacinamides: vitamin sing mbantu mbangun protein ing kulit, ngunci kelembapan, lan nglindhungi kulit saka karusakan lingkungan.   
  • Ceramides: minangka lemak sing ditemokake kanthi alami ing kulit lan tanggung jawab kanggo njaga kelembapan lan mesthekake yen kuman ora nyerang.  
  • Lilin Carnauba: lilin sing digawe saka tanduran sing ditemokake ing Brasil lan tanggung jawab kanggo nggawe produk kosmetik luwih gampang ditrapake.  
  • Peptida: dimaksudaké kanggo nambah lan ngisi asam amino, sing dadi basis kanggo sintesis kolagen, protein sing nyedhiyakake dhukungan struktural kanggo kulit.  
  • Protein Mutiara Kab: digawe saka mutiara seger utawa banyu asin lemah lan ngandhut tilak mineral, kalsium, lan asam amino, kang kabeh apik kanggo kulit. 
  • Minyak esensial geranium: diekstrak saka godhong tanduran sing diarani Pelargonium graveolens, asli saka Afrika Kidul nanging saiki tuwuh ing saindenging jagad. Utamane digunakake kanggo nambani kondisi kulit inflamasi, dermatitis, lan kukul

Bahan liyane sing kudu diwaspadai ing 2023 kalebu teh ijo, vitamin c, lenga rosehip, lan lenga wiji rami. 

Kemasan sing lestari 

Saliyane mesthekake yen bahan-bahan sing digunakake nalika nggawe produk perawatan kulit kanthi sumber sing lestari lan ramah lingkungan, produsen uga bakal fokus ing kemasan sing lestari.

Ing wilayah kemasan sing lestari, kita bakal weruh luwih akeh konsumen ndeleng manawa kemasan produk perawatan kulit diprodhuksi kanthi tanggung jawab. Dheweke bakal pengin nggunakake kontaner sing bisa didaur ulang. 

Produsen sing netral karbon uga bakal dadi mode. Panggunaan wadhah sing bisa didaur ulang ora mung bakal nylametake lingkungan, nanging uga bakal ngirit dhuwit konsumen.    

Pendekatan Holistik 

Ing 2023, tren perawatan kulit bakal pindhah menyang pendekatan sing luwih holistik. Iki cocog karo kepinginan kanggo kelestarian. Dina nggunakake produk atos kanggo over-exfoliate kulit bakal diganti dening produk digawe saka bahan alus, kayata teh ijo, witch hazel, lan rumput laut.

Pendekatan sakabehe kanggo perawatan kulit sing bakal kita deleng dadi luwih populer ing taun 2023 adhedhasar ide manawa kesehatan kulit gumantung saka kesehatan sakabèhé.

Mulane, penting kanggo mangan diet sing sehat, ngilangi alkohol utawa ngombe kanthi moderat, golek cara kanggo ngatur stres, tetep. Kelembapan ing kulit kanthi ngombe banyu sing akeh, turu kanthi nyukupi, lan nyingkiri kebiasaan sing mbebayani kaya ngrokok.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake