10 Tren Perawatan Kulit kanggo 2023 Kanggo Tambah menyang Regimen Sampeyan
23
Jan 2023

0 Komentar

10 Tren Perawatan Kulit kanggo 2023 Kanggo Tambah menyang Regimen Sampeyan

2023 wis teka, lan uga ana tren perawatan kulit sing paling apik. Ing DermSilk, kita tansah golek perawatan kulit paling anyar lan paling inovatif supaya sampeyan katon lan rumangsa paling apik. Kita wis nglumpukake tren paling apik ing perawatan kulit sing kita pikir sampeyan kudu nggatekake taun iki. Tanpa ado maneh, iki pilihan kita kanggo 10 tren perawatan kulit tanpa suntik paling ndhuwur ing 2023.

  • Piranti Perawatan Kulit ing omah
  • Produk Perawatan Kulit Multiguna
  • Skin Cycling
  • Produk lan Praktek sing Ningkatake Urip Luwih Sustainable
  • Produk Perawatan Kulit Isi Ulang
  • Psikodermatologi
  • Slugging
  • Nyegah lan Pengawetan
  • Perawatan Kulit Sakabehe Badan
  • Jamur Obat

 

Piranti Perawatan Kulit ing Omah

Yen pandhemen ngajari apa wae, mula kita luwih bisa tinimbang sing kita sadhar yen kita ngurus kabutuhan kaendahan ing omah. Pasar kanggo piranti perawatan kulit sing digunakake ing omah njeblug, lan akeh sing kerjane apik banget. Saka roller kulit berteknologi rendah nganti alat microneedling paling dhuwur lan piranti pengencang kulit, tuwuhing pasar perawatan kulit DIY ora ana tandha-tandha mandheg.

 

Produk Perawatan Kulit Multiguna

Kita kabeh ngrasakake lara ing pompa lan ing registrasi, mula ora kaget yen produk perawatan kulit sing janji bakal ngobati macem-macem masalah sekaligus bakal dadi tren ing taun 2023. Gabungan populer yaiku retinol kanthi asam glikolat utawa niacinamide, lan vitamin C lan E. Easing strain ing dompet lan bumi liwat kurang packaging iku win-win kanggo kabeh wong.

 

Skin Cycling

Skin cycling minangka konsep sing digawe dening dermatologist lan ilmuwan Dr. Whitney Bowe. Kaya karo regimen latihan fisik sing ora bakal mbutuhake rong dina kanthi berturut-turut amarga otot sing butuh wektu kanggo ndandani lan mbangun maneh, Dr. Bowe's siklus perawatan kulit patang dina pitunjuk pecandu muter kulit kanggo ngilangke wengi pisanan, nggunakake a produk retinoid wengi kapindho, lan waras wengi katelu lan papat. Dr. Bowe wis nemokake yen kanthi ngganti panggunaan bahan aktif (ing produk exfoliation lan retinoid) lan pemulihan (kanthi fokus ing hidrasi), kulit entuk manfaat maksimal lan nyata.

 

Produk lan Praktek sing Ningkatake Urip Luwih Sustainable

Identitas merek kanthi bakat sing ramah lingkungan ora unik amarga kita ngarepake masa depan sing ditandhani dening owah-owahan iklim. Komitmen kanggo tuku produk lan kemasan sing sadar minangka cara sing apik kanggo nuduhake tanggung jawab sosial sampeyan, nanging kepiye uga tuku luwih sithik? Nyana minimalisme dadi tren ing 2023 nalika konsumen ngupaya nyuda jejak karbon, sanajan tuku lan nggunakake produk perawatan kulit sing paling apik.

 

Pangobatan Laser

Pangobatan laser efektif kanggo nambani kulit sing rusak dening srengenge, parut, garis-garis halus lan kerutan, lan liya-liyane. Dheweke kerjane kanthi mbusak lapisan kulit paling njaba lan dadi panas lapisan kulit ing ngisore ngrangsang wutah saka serat kolagen anyar. Teknologi laser tansah maju, lan 2023 janji bakal dadi taun maneh inovasi ing lapangan iki. 

 

Psikodermatologi

Tekanan psikologis bisa nyebabake masalah kulit. Masalah kulit uga bisa nyebabake stres psikologis. Yen sampeyan wis tau ditangani kukul, sampeyan ngerti kacilakan sing bisa nyebabake rasa harga diri sampeyan. Kanggo sawetara, bisa dadi pengalaman sing traumatis, lan ngerteni macem-macem alasan kenapa mbutuhake artikel sing luwih dawa. Semalat, ana akeh perawatan kukul sing lembut kaya ngresiki wipes lan Terapi Pore sing ngresiki kulit lan menehi rasa percaya diri. 

 

Niacinamides

Produk sing ngemot niacinamide, bentuk Vitamin B3 sing larut ing banyu, saya tambah populer, utamane kanggo masalah kulit sing gegandhengan karo umur kaya pangatusan lan penipisan sing disebabake dening penurunan alami estrogen sing kedadeyan nalika menopause. Niacinamide nambah produksi kolagen, lan nalika ditambahake ing produk kaya krim mata lan ngencengi krim, iku bahan anti-tuwa sing efektif. 

 

Nyegah lan Pengawetan

Tinimbang fokus ing ndandani perawatan kulit liwat bahan utawa prosedur "ajaib" paling anyar, nggunakake praktik kulit sing apik sadurunge akeh karusakan wis kedaden bisa alon mudhun tangan wektu. Apa sampeyan nindakake praktik tanpa biaya kayata ngindhari kasur penyamakan, ngrokok, lan kesel, utawa sampeyan nandur modal ing exfoliant, suplemen, lan sunscreen, ons saka Nyegah punika liyane tinimbang regane luwih saka sekilo obat nalika nerangake praktik perawatan kulit sing paling apik.

 

Perawatan Kulit Sakabehe Badan

Saben tumindake perawatan kulit sing apik kudu fokus luwih saka rai, utamane babagan moisturizing lan perlindungan srengenge. Produk kaya lenga awak, topeng sikil, lan Neocutis NEO BODY Restorative Body Cream mbantu sampeyan ngurus kulit saka sirah nganti sikil.

 

Jamur Obat

Salah sawijining tren sing kita tindakake nalika industri tuwuh yaiku nggunakake jamur medicinal kanggo perawatan kulit. Ana ewonan spesies jamur, sawetara durung ditemokake, lan kita wiwit ndeleng tambah akeh bahan jamur ing kabeh saka topeng rai kanggo tabir surya kanggo teh detoksifikasi. Kalebu jamur ing rencana kesehatan sakabèhé saya tambah populer, lan jamur kanggo perawatan kulit mesthi bakal terus dadi bagéan saka tren iki. 

Apa ana tren perawatan kulit tanpa suntik sing bubar ditemokake sing kudu ditambahake ing dhaptar iki? Marang kita ing komentar apa tren perawatan kulit paling apik ing 2023!


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake