10 Tabir Surya Paling Apik ing 2021 Dadi Apik, Sampeyan Bakal Kepengin Nganggo Saben Dina
28
Sep 2021

0 Komentar

10 Tabir Surya Paling Apik ing 2021 Dadi Apik, Sampeyan Bakal Kepengin Nganggo Saben Dina

Kesenengan musim panas isih ana, lan srengenge ora nuduhake tandha-tandha bakal lunga. Nanging sanajan panas banget ing mangsa panas diganti dening dina sing luwih cendhek, srengenge ora bakal mandheg.

 

Sanajan entuk Vitamin D sing cukup penting kanggo kesehatan kita-utamane ing sasi sing luwih mendhung - mbabarake kulit kita menyang srengenge sing akeh banget nyebabake karusakan sing ora bisa didandani. Lan pramila pangayoman srengenge kudu dadi bagian saka rutinitas saben dina.

 

Nanging pilihan apotek rame karo pilihan berminyak, ora nyerep sing asring ninggalake residu lengket. We are kene kanggo pitutur marang kowe sing ora maneh kudu dumunung kanggo gobs kandel, sunblock lengo sing clog pori-pori Panjenengan (ironis, diwenehi jeneng "sunblock"). Luscious sun protection is here!

 

Kene ndhuwur sepuluh sunscreens paling apik kanggo 2021 - pangayoman srengenge dadi mewah, sampeyan bakal pengin kanggo nyandhang saben dina.

 

  1. EltaMD UV Glow Broad-Spectrum SPF 36 - Perlindhungan UVA lan UVB penting kanggo tabir surya sing berkualitas. Ing EltaMD UV Glow Broad-Spectrum SPF 36 menehi pangayoman akeh saka loro jinis sinar ultraviolet lan nawakake hidrasi luscious karo asam hyaluronic lan ekstrak woh klapa. Kombinasi iki nambah padhang kulit kanggo katon seger lan embun. Tabir surya iki uga ngandhut seng oksida, senyawa mineral alami sing nggambarake sinar ultraviolet A lan B sing paling jembar. Nganggo tabir surya iki, lan sampeyan bakal aran cemlorot ngerti yen kulit sampeyan sumringah, terhidrasi, lan dilindhungi.
  2. EltaMD UV Sheer Broad-Spectrum SPF 50+ - Tabir surya sing bisa dirasakake kaya lotion lan nyerep kanthi cepet minangka perhiasan bisnis perawatan kulit. Rumus anyar iki mung ana; a entheng, hydrating, silky-to-the-tutul aran sing dadi Gamelan lan nyerep cepet menyang kulit. EltaMD UV Sheer Broad-Spectrum SPF 50+ uga nawakake perlindungan spektrum lengkap marang sinar UVA lan UVB. Iku tameng kulit marang efek ngrusak saka srengenge nganti 80 menit, kalebu liwat kringet lan banyu kontak, sampurna kanggo mangsa panas fun lan lembab iklim.
  3. SkinMedica Essential Defense Mineral Shield Spektrum Luas SPF 35 - Sampurna kanggo kulit sing luwih sensitif, tabir surya sing dikurasi khusus iki ngemot mineral sing nglindhungi sinar srengenge sing suwe. SPF 35 bakal mbantu nglindhungi kulit saka sinar ultraviolet B, sing nyebabake efek sing paling mbebayani. Kelembutan tabir surya iki ora bakal nyumbat pori-pori lan dadi tambahan sing sampurna kanggo rutinitas perawatan kulit saben dina (lan perawatan srengenge).
  4. SkinMedica Total Defense + Repair Broad Spectrum SPF 34 / PA++++ Sunscreen - Dianggep minangka "revolusioner superscreen," tabir surya spektrum sing amba saka SkinMedica iki ndhukung sifat restoratif alami kulit kanthi revitalisasi turnover sel kulit, ningkatake kesehatan kulit. Bahan antioksidan kualitas luar biasa rejuvenate lan nglindhungi sinar infra merah sing mbebayani lan ngrusak. Cocog kanggo kabeh jinis kulit, SkinMedica Total Defense + Repair Broad Spectrum sunscreen minangka wajib kanggo rezim perawatan kulit sampeyan.
  5. SUZANOBAGIMD Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50 - Tabir surya iki ngemot titanium lan seng oksida, komponen populer saka tabir surya sing efektif. Nanging ora kaya proteksi srengenge liyane, formula unik iki lembut ing kulit, dirancang kanggo gampang nyampur karo macem-macem warna kulit lan kulit. Iku sampurna kanggo nyandhang ing dandanan lan menehi katentreman atine sing pasuryan dilindhungi saka tuwa prematur amarga srengenge. Diformulasikan kanthi unik, garis produk perawatan kulit SUZANOBAGIMD ngemot agen tabir surya mineral sing diperkaya karo antioksidan kanggo ngimbangi radikal bebas, njaga kulit dadi luwih terlindung.
  6. Obagi Sun Shield Matte Broad Spectrum - Isi konsentrasi dhuwur saka SPF50 ndadekake sunscreen iki becik kanggo dina pantai lan sinar panas. Lotion krim garing kanthi finish matte lan ora bakal nggawe kulit lengket utawa berminyak. Obagi Sun Shield ngandhut seng oksida sing deflects sinar UVA & B kanggo nyegah karusakan ing lapisan ndhuwur kulit, nyegah pratandha awal saka tuwa. Sinar UVA bisa nyebabake kerut, nanging rumus sing digawe iki bakal mbantu nglindhungi kulit, sanajan ing dina cahya srengenge sing suwe. Dermatologist diuji lan aman kanggo kabeh jinis kulit, Obagi Sun Shield uga karang aman, supaya sampeyan bisa aran nyaman nganggo.
  7. Obagi Professional-C Suncare Broad Spectrum SPF 30 Tabir Surya – Temokake pangayoman srengenge sing bisa nindakake kabeh karo Obagi. Tabir surya sing kuat iki non-comedogenic lan menehi perlindungan spektrum lengkap marang efek penuaan saka karusakan srengenge. Uga nyedhiyakake fungsi ganda kanthi 10% asam L-askorbat kanggo ngatasi tampilan kulit sing diwasa. Formula sing kuat uga bisa digunakake minangka primer rai amarga rasa alus lan mewah, tahan nganti rong jam.
  8. iS Clinical Eclipse SPF50+ - Cocog kanggo panggunaan saben dina lan kegiatan ruangan sing luwih dawa, penting perawatan kulit unik iki nawakake SPF sing dhuwur lan cocog kanggo petualangan ruangan. iS Clinical Eclipse nglindhungi saka sinar UVA lan UVB spektrum sing amba lan nggunakake titanium dioksida lan seng oksida micronized ditambah karo Vitamin E murni kanggo nglindhungi lan nambah kulit kanthi antioksidan sing sugih. Formula kasebut entheng banget lan nyerep kanthi cepet kanggo kulit sing dirasakake lan katon tanpa cacat, sanajan ing sasi panas sing kringet.
  9. iS Clinical Extreme Protect SPF 40 - Kanthi teknologi extremozyme majeng sing asalé saka tanduran alam sing paling tahan banting, tameng srengenge sing kuat iki nglindhungi ancaman lingkungan kanggo kulit. Sampurna ing ngendi wae, bakal njaga kulit sampeyan, uga lembab karo antioksidan. Seng dioksida lan titanium dioksida minangka bahan aktif sing kabukten bisa ngalangi sinar srengenge lan nyuda resiko kobong. Iki dirumusake kanggo nyuda kemungkinan kanker kulit.
  10. Neocutis MICRO DAY RICHE Extra Moisturizing Revitalizing & Tightening Day Cream SPF 30 - Bener kanggo jenenge, tabir surya krim minangka pelembab ekstra, nambah kekencangan kulit, lan nyegerake elastisitas, nyuda garis-garis halus. Dikemas kanthi gampang ing botol ukuran lelungan, krim dina sing mewah iki diformulasikan karo peptida proprietary sing ningkatake produksi kolagen alami kulit, njaga tampilan awet muda.

 

Nalika kita nggoleki kesehatan sakabèhé, kulit kita wis dadi bagean saka persamaan. Iki minangka organ paling gedhe sing kita duwe, lan kita kudu menehi perlindungan sing tepat marang faktor lingkungan sing mbebayani. Tanpa pertahanan kita, kulit kita ngalami risiko ora mung tuwa prematur nanging karusakan kritis sing bisa mengaruhi kesejahteraan sakabehe - yaiku, kanker kulit.

 

Elinga milih pangayoman srengenge sing berkualitas kanggo pasuryan, gulu, pundhak, tangan, lan liya-liyane - nyegah tuwa lan kesehatan kanthi perlindungan srengenge sing mewah sing nawakake kabeh sing dikarepake.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake